Tilbud på Truma Go2 Mover


08/05/2017 Administrator Maj 2017

Overvejer du, at gøre livet lettere, for dig selv?

Hos Dansk Caravan Teknik, har vi – i øjeblikket – et godt tilbud, på Truma Go2 Mover til under DKK 12.000,-
Testvinder i DCU-bladet, fra januar ’17.

Vore campingvogne bliver stadigt større, vi medbringer mere og mere udstyr – og samlet set, ender vi op, med en campingvogn, der faktisk kan ende med, at veje rigtigt godt til. Det er ikke på alle campingpladser, at de fysiske forhold giver mulighed for, at køre / bakke campingvognen på plads, mens den stadig, er sammenkoblet, med bilen. I disse tilfælde, er du overladt til, at finde andre metoder til, at få placeret din campingvogn korrekt – og så kræver det ofte, både muskler og stædighed…
Om du er på en – eventuelt – kuperet campingplads, eller hjemme på vejen / i indkørslen, vil en Go2 Mover, gøre håndteringen af din campingvogn, væsentligt lettere, enklere og mere præcis.

Rigtigt mange, har allerede udstyret campingvognen, med en Mover – så du har helt sikkert allerede set en sådan, i aktion.

At have en Mover monteret på campingvognen, kan også sagtens være med til, at hæve prisen på vognen, ved evt. salg – da denne type ekstraudstyr, har enddog meget høj grad, af nytteværdi.

Hos Dansk Caravan Teknik, har vi valgt, at lave et rigtigt godt – samlet – tilbud, på den Testvindende Go2 Mover, fra TRUMA.

Se indslaget herunder, hvor Torben Brandt, fra Dansk Camping Union, tester 3 forskellige Movere – herunder også TRUMA Go2

TRUMA GO2 MOVER – TILBUD

Vægt: 34 kg / 60 kg
Stigning 15%: 1800 kg
Stigning 25%: 1200 kg

Go2 Mover DKK 7999,-
Batteri (VARTA 70AH AGM) DKK 1195,-
Lader – 5AH DKK 995,-
Montering DKK 2995,-
Normal Totalpris DKK 13184,-
Tilbud! DKK 11995,-

Har du allerede en Mover monteret, på din campingvogn – og trænger den, til et eftersyn, eller service, kan vi også sagtens klare det, på værkstedet, i Viborg.

Ønsker du evt., at opgradere din eksisterende Mover – til Truma Go2 Moveren, som hér er på tilbud – bør du også kontakte Dansk Caravan Teknik, på telefon 5184 3984

Skrevet af Administrator