Åbent Hus 2019


28/02/2019 Administrator Februar 2019

Vi har travlt med, at gøre klar, til weekendens traditionelle Åbent Hus arrangement!

I den kommende weekend – både lørdag og søndag, lukker Dansk Caravan Teknik dørene op, for foråret og den kommende campingsæson – og du er inviteret!

Begge dage kan du tage pulsen på sæsonens trends og nyheder, fra kl 10 til 16 – så tag din kone, mand, kæreste og dine bedste campingvenner under armen, og kom forbi til et par hyggelige timer (og måske en opgradering, af dine oplevelser, i den kommende sæson).

Produktnyheder

Vi byder indenfor, til et par yderst økonomisk attraktive nye campingvogne – som oven i købet kan køres, med mindre biler!

VEGA 295 GT
VEGA 395 GT

VEGA er en af Danmarks billigste tilbud på en ny campingvogn, til dem som ikke har brug for en stor, men en lille campingvogn som har det mest nødvendige, i god kvalitet og til en fair pris.

Den er velegnet til campister der kører i små biler og spontane ture ud i det blå, hvor det er svært at komme rundt med en stor campingvogn, men bliver let med en Vega.

Startpriser fra under 70.000,-

Åbent Hus Tilbud!

Spar 10% på produkter fra DCT, Camper og Isabella

Spar 15% på alt Kampa tilbehør

 

Køb en O-Grill

– og vælg for 250,- grilludstyr og grillrens, fra FMT Grilltilbehør

Køb og betal din nye Mover denne weekend – og vi monterer den for dig, uden beregning


Oplev også de nye og unikke permanente fortelte, fra Eurotents

Oplev også de nye og unikke permanente fortelte, fra Eurotents

Vivaldi 4-Seasons

Et unikt, fritstående helårstelt.

Vivaldi er fremtiden for den professionelle campist. Et fritstående telt, der kan være slået op hele året. Så er det slut med opsætning og nedtagning inden sommeren og vinteren. Og der er ikke længere en masse ting, der skal ud og ind af gemmerne. I behøver ikke engang tage Vivaldi ned, hvis I vil på tur med campingvognen. Stellet af firkantede 40/40 mm-profiler af aluminium sammen med et unikt system, hvor tag og vægge integreres med stellet, gør Vivaldi det til mest stabile og sikre valg.

…og listen over nye og spændende ting, hos Dansk Caravan Teknik i Viborg fortsætter…

Vi glæder os til, at se eller gense dig i weekenden, til Åbent Hus 2019 – og ønsker dig og dine, en rigtigt dejlig campingsæson!

De bedste hilsener

Camping Kim, og Team DCT Viborg

Skrevet af Administrator